Философия

Philosophie

Компанията Miele е независим семеен бизнес от самото си основаване през 1899 г. и е еднакво отдадена на собствениците, служителите, клиентите, доставчиците, околната среда и обществото.

Miele е водещ производител на премиум домакински уреди : за готвене, хладилници, кафемашини, съдомиялни, перални, роботи и прахосмукачки.Тази гама се допълва от съдомиялни, перални и сушилни за професионална употреба както и перални-дезинфектори и стерилизатори за медицинско и лабораторно приложение (Miele Professional). Стратегическата визия е да бъде най-надеждната и желана премиум марка в света.

Miele предлага на клиентите си продукти, които задават стандартите за издръжливост, ефективност, лесно използване, енергийна ефективност, дизайн и сервизно  обслужване. Това съответства и на ръководния принцип Immer besser, който основателите Карл Миле (вляво) и Райнхард Цинкан отпечатват на първите си машини – и който характеризира Miele до ден днешен.

Компанията разработва марката Miele и се стреми към нейното присъствие в луксозния сегмент. Miele държи на дългосрочното обмисляне и планиране, приемствеността в ценностите и целите, добрите взаимоотношения с клиентите и доставчиците, а също така и на ориентираната към служителите корпоративна и лидерска култура.