Има много добри причини да изберете Miele. Нека посочим само шест от тях.

Откакто компанията е основана през 1899 г., Miele остава вярна на своя девиз Immer Besser (винаги по-добри). Това ще рече, че ние ще направим всичко, което можем, за да бъдем immer besser (винаги по-добри) от нашите конкуренти и immer besser (винаги по-добри), отколкото вече сме.

Miele Qualität

Качество на Miele

Вече повече от 100 години като поговорка се носи фактът, че можете да се доверите на Miele и да разчитате на нашите уреди. Ние сме единственият производител в бранша, който тества продукти като перални, сушилни, съдомиялни и фурни с еквивалента на 20 години употреба. Веднъж Miele, винаги Miele: клиентите на Miele по света остават лоялни на Miele и препоръчват Miele на другите. С поглед в бъдещето обещаваме да не допускаме никакви компромиси, когато става дума за надеждността и издръжливостта на нашите уреди.

Технология на Miele

Miele означава висококачествени резултати, комбинирани с минимално потребление на енергия. Това се отнася за перфектното деликатно изпиране на дрехите, почистването на дома, измиването на посудата, а също и при кулинарните ви приключения. Ключът към всичко това е в иновациите, които може да предостави единствено Miele. Доказателството за това са многото първи места на тестове на водещи продукти, направени по целия свят.

Handwerkskunst

Удобство от Miele

Независимо дали се използва обикновен ротационен ключ, дискретни сензорни бутони за управление или сензорен дисплей с висока резолюция, подобен на Вашия смартфон, боравенето с уред на Miele е лесно и забавно. Ако към това добавим многото удобни и надеждни автоматични програми и вниманието към детайла, вече имаме гарантиран успех както при пералните, така и при кухненските уреди. Направете живота си по-лесен с Miele!

Miele Design

Дизайн на Miele

Miele вярва в изчистените линии и вечната елегантност. Никъде другаде няма да намерите подобна продуктова гама от кухненски уреди за вграждане с последователност в чертите на дизайна и цветовите опции, за да съответстват на най-разнообразните интериорни решения и на интерфейса на кухненските мебели. Положени са големи усилия да се уеднакви дизайнът на уредите в цялата продуктова гама. Независимо от стила на кухнята Ви, Miele ще пасне идеално.

Miele Service

Сервизно обслужване на Miele

Клиентите на Miele получават специално обслужване благодарение на нашите бързи и ефективни следпродажбени сервизни услуги, които многократно са определяни като най-добри за сектора. В случай, че се нуждаете от персонализирани инструкции за използването на уреда или от профилактика на уред, Miele с удоволствие ще Ви посети във Вашия дом. Ние винаги ще бъдем на Ваше разположение. Обещаваме!

Die Marke Miele

Марката на Miele

В много страни Miele е най-желаната марка в своя бранш. На родния си пазар в Германия Miele дори е призната за "най-добрата марка" за всички продуктови категории. Притежаването на продукт на Miele означава много за потребителите: потребителите на Miele имат високи очаквания за функционирането и екологичността на домакинските си уреди. Хората, които купуват Miele, мислят за качеството и имат стил.