ИМА МНОГО ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ MIELE.

Ето само шест от тях. Откакто компанията е основана през 1899 г., Miele остава вярна на обещанието си за марката „Immer Besser“. Това означава, че ще направим всичко възможно, за да бъдем завинаги по-добри от нашите конкуренти и да бъдем по-добри, отколкото вече сме. Искаме да направим ежедневните задачи по-лесни и по-забавни за нашите клиенти, като постоянно подобряваме нашите продукти. За нашите клиенти това означава спокойствието да знаят, че изборът на Miele е добро решение - и вероятно решение за цял живот

Miele Qualität

MIELE КАЧЕСТВО

От повече от 120 години перфектните резултати са задължителни за нас: Може да разчитате на Miele. Ние сме единственият производител в нашият бранш, който тества уредите си, като перални машини, сушилни, съдомиялни и фурни при условия за употреба в период от 20 години. Това обяснява защо клиентите на Miele остават верни на техният избор и препоръчват марката Miele.

MIELE ТЕХНОЛОГИЯ

Miele полага нежни грижи за Вашето пране, настилки и прибори за хранене, както и когато комбинирате изискани кулинарни изкушения. Ключът към това е множество от иновативни функциии достъпни само за Miele. Това се потвърждава от многобройните първи места във водещи тестове на продукти, провеждани по целия свят.

Handwerkskunst

MIELE ПРОИЗВОДСТВО

Miele съчетава визия, прецизност и голямо внимание към детайлите. Всеки от нашите продукти е произвиден по най-високия стандарт и подлежи на контрол на качеството. От дръжки, изработени от едно парче метал, до съвпадащи размери на пролуките във всички групи продукти, всеки елемент е част от нашето пътуване до съвършенството. За нас нищо не е по-важно от това, че се наслаждавате на Miele.

Miele Design

MIELE ДИЗАЙН

Miele вярва в изчистените линии и вечната елегантност. Работата с Miele е едновременно лесна и забавна. Никъде другаде няма да намерите такава гама от внимателно координирани дизайнерски линии и цветови варианти, които да отговарят на най-разнообразните кухненси дизайни. Какъвто и да е стилът на Вашата кухня : Miele е перфектното съответствие.

Miele Service

MIELE СЕРВИЗ

Ако имате нужда от персонализиран инстуктаж за използване на уреди или професионална диагностика на вашите уреди, Miele с удоволствие ще посети дома ви. Ние винаги ще бъдем до вас.
Това е обещание!

Die Marke Miele

МАРКАТА MIELE

В много страни Miele e най-желаната марка в своя бранш. На родния си немски пазар Miele дори беше избрана за "най-добрата марка досега". Притежанието на продукти от подобна марка, разкрива много за нейните потребители : клиентите на Miele имат високи очаквания за производителността и екологичността на техните уреди. Хората, които купуват Miele, са наясно с качеството и имат стил.