Най-малката прахосмукачка без торбичка от Miele

Компактен дизайн – мощна технология 
С най-малката прахосмукачка Boost CX1 без торбичка от Miele се възползвате от възможно най-висока производителност на почистване, както и от много компактния дизайн. Тази прахосмукачка е изключително удобна и лесна за маневриране. Благодарение на малките си размери, тя гарантира перфектна хигиена и чистота дори в малки жилищни площи. Моделът Boost CX1 може да се съхранява навсякъде за лесен достъп. Независимо дали става въпрос за паркет, ламиниран паркет или килим – най-малката прахосмукачка без торбичка от Miele е с висока производителност при всякакви типове подови настилки. Високоефективната филтърна система гарантира максимална хигиена. А благодарение на впечатляващия дизайн на колелцата, тя може да се съчетае перфектно с всяко едно жилище в модерен стил.
TrackDrive – винаги е на прав път 
Прахосмукачката Boost CX1 без торбичка от Miele е особено лесна за използване благодарение на страничните си колелца. Маневрира прецизно и няма опасност от преобръщане – голямо предимство за малки пространства. Прахосмукачката на Miele няма да се сблъсква с мебелите или рамките на вратите по време на употреба. TrackDrive гарантира, че Вашите мебели са защитени, а подовете се почистват деликатно и цялостно.
Безопасна за поставяне на стъпала
Искате да поставите Вашата прахосмукачка Miele на стълбите? Това не представлява никакъв проблем благодарение на страничните колелца на Miele Boost CX1. TrackDrive предотвратява страничното преобръщане надолу на прахосмукачката, а това означава, че можете да я поставите на стълбите когато си поискате. Това е особено подходящо, ако трябва да прекъснете почистването, за да свършите нещо друго, или ако просто искате ръцете Ви да са свободни. Благодарение на компактния дизайн тесните стълбища също не представляват никакъв проблем.
Филтърът е от рециклиран материал – екологичен 
Устойчивостта винаги е била част от ценностите на Miele. Това е причината рамката на филтъра Hygiene AirClean в нашата прахосмукачка без торбичка Boost CX1 да е произведен от рециклирана пластмаса. По този начин той гарантира не само максимална хигиена, но също така помага да подобрим нивото си на екологичност. 
Бърз въздушен поток за перфектни резултати 
Благодарение на иновативната технология на завихряне, прахосмукачката Miele Boost CX1 постига изключително бърз въздушен поток от над 100 km/h. Това означава, че прахосмукачката без торбичка осигурява първокласна производителност на почистване – за изключителни резултати. Въпреки малкия си размер улавя безпроблемно както едрия, така и финия прах, гарантирайки перфектна хигиена в целия дом.
Цифри като пример за предимствата на продукта