Ние предлагаме широка гама от практични и висококачествени съдове за готвене на пара, за да можете да използвате фурната си така, както желаете. Здравите съдове за готвене на пара са подходящи за приготвяне на ястия в сосове и бульони, както и за готвене на ястия, които набъбват във вода, като например паста и ориз. По-големите съдове за готвене са отлични за приготвяне на супи, касероли и печено. brПерфорираните съдове за готвене са идеални за бланширане и варене на зеленчуци, риба, месо и картофи, които не се готвят в сос или бульон. Перфорираните съдове за готвене са идеални също за размразяване. Всички съдове за готвене на пара Miele са професионални аксесоари, изработени са от неръждаема стомана с дебелина 0,6 mm (обработена повърхност) и са произведени в Европа.