Перфектно събиране на прах

Перфектно събиране на праха
Всеки апартамент и всяка къща са обзаведени различно, а битовите условия са много различни, затова Ви предлагаме богат избор от аксесоари за прахосмукачки. Можете да персонализирате своята прахосмукачка Miele точно според личните си потребности. Такива са например точните глави и четки за Вашите подове и специални аксесоари за най-различни повърхности. Дори трудните за достигане пролуки или повърхността върху гардероба се достигат лесно без обременително привеждане или катерене. Прахът се изсмуква надеждно, а не се издухва навсякъде.
Miele улавя праха надеждно
Системата за филтрация AirClean на Miele, състояща се от оригинална торбичка Miele, филтър за защита на мотора и филтър за изходящия въздух, гарантира максимална хигиена. Използването на оригинални аксесоари Miele за прахосмукачките Miele намалява значително количеството фин прах във въздуха в помещенията. Взаимодействието между всички компоненти гарантира филтриране на над 99,9 %* от финия прах. Въздухът в помещенията е дори по-чист след минаване с прахосмукачката, отколкото преди това!
Съгласно IEC 62885–2, когато се използват уреди Miele, снабдени със система за филтрация AirClean Цифри като пример за предимствата на продукта