Максимална наслада: парата се разпределя равномерно и бързо – за идеални резултати при готвене.
Макс. място: дълбокото отдел. на фурната и голямата тава Ви позволяват да приготвяте няколко порции едновременно.
Високо качество и лесно почистване: нашите парни фурни имат отделение на фурна от неръждаема стомана.
Перфектно приготвяне всеки път: можете удобно да приготвяте голямо разнообразие от ястия – с гарантиран успех.
За наситен вкус: вакуумираната храна се приготвя особено нежно при ниска температура.
Приготвяйте няколко компонента едновременно: температурата, продължителността и послед. се определят автоматично.
Здрав. храна направо от морето: риба и морски дарове се приготвят до съвърш., запазвайки своя вкус и текстура.
Сочно и нежно: месото от фурната на пара има впечатляващ, наситен вкус.
Винаги под ръка: картофите, оризът и пастата си подхождат с всяко ястие и са изключително хранителни.
Запазете най-доброто за последно: можете да приготвяте десерти по множество начини с фурната на пара.
Меко, средно или твърдо? Пригответе своето яйце за закуска до съвършенство за минути при 100 °C
Домашно приготвени: пригответе собствен йогурт при 40 °C във фурната на пара само за 5 часа.
Без бактерии само за 15 минути: бърза и лесна дезинфекция на бебешки шишета при 100 °C.
Кремообразни или прозрачни – всички видове супи могат да се приготвят като вкусно предястие.
Идеално приготвяне: бланширайте плодове или зеленчуци, за да запазите тяхното качество и свежест.
Все едно са свежо приготвени: подгрявайте идеално ястия от предния ден при 80–100 °C за минути
Меко и леко: този универсален уред ви помага да усъвършенствате тестото – втасва идеално при 40 °C.
Като в ресторант: предложете на гостите си кърпи за ръце, затоплени във фурната на пара.
Трансформирайте всеки плод във вкусен сок или сладко: парата гарантира деликатно изстискване на сока.
Сладко изкушение: при 90 °C шоколадът се разтоп. без да обр. буци или да загаря – идеално за кексове или бисквити.
Обелването е лесно: можете да белите домати, нектарини или бадеми само за 1 до 4 минути във фурната на пара.
Идеално приготвени: можете да стерилизирате старателно стъклени буркани за консервиране на плодове.
Природата в целия ѝ блясък: нежно приготвяне в паровата фурна запазва вкусовите качества и е много здравословно.
Свежи за по-дълго: запазването на плодове и зеленчуци е много лесно в паровата фурна.
Деликатна към замразени храни: замразените храни се размразяват нежно на около 60 °C при идеални условия.
Екологичност и устойчивост: пестете енергия, когато готвите храната си.
Истинско удоволствие: месо, зеленчуци или плодове, приготвени във вакуум за съвършено вкусово усещане.
Генерирането на пара извън фурната предотвратява натрупването на котлен камък и позволява лесно почистване.
Готвенето на пара е идеално и за бланширане, размразяване, подгряване, втасване на тесто или разтапяне на шоколад.
Можете да приготвяте на до 3 нива едновременно. Всяко ястие запазва автентичния си вкус.
Оптимална видимост на храната благодарение на удобната врата с безпрепятствена видимост.
На място: насоченото LED осветление осветява идеално отделението на фурната и е особено енергийно ефективно.
Предотвратява изстиването на храната: ястието автом. се поддържа топло 15 минути след завършване на програмата.
Винаги едно и също време: 100 g или 1 kg – времето за готвене за храната остава същото.
Каквото Ви е необходимо: нашите фурни на пара предлагат широка гама опции за приложения.
Благодарение на голямата вместимост от 1,5 литра, е възможно готвене за дори още по-дълго време без прекъсване.
Безопасно и удобно: можете да отворите вратата и да извадите храната незабавно, без излизане на парата навън.