Всички предимства на продукта набързо

Цифри като пример за предимствата на продукта

Какво си струва да знаем за системите за извличане на въздуха на Miele

Ширина на уреда

Колко широк трябва да е кухненският ви аспиратор?

Колко широк трябва да бъде кухненският аспиратор? Това зависи на първо място от ширината на плота за вграждане и на второ място от размерите на кухнята. Важно е кухненският аспиратор да бъде малко по-широк от плота за вграждане под него. Само тогава можете да сте сигурни, че всички издигащи се пари и изпарения ще бъдат уловени и ще имате пълна полза от мощността на кухненския аспиратор. В случай че няма достатъчно място за това, кухненският аспиратор трябва да бъде широк, поне колкото плота за вграждане.

Режими на работа

Правилният начин за всяка пространствена комбинация

Интелигентната технология гарантира оптимален климат в помещението - във всяка една кухня.

Кухненски аспиратори Miele в движение

Идеалното положение за всяка работна ситуация

Най-добрите ергономични решения, най-ефективната аспирация и перфектното интегриране в кухнята - технологията на Miele. Тя е просто зашеметяваща.

Смукателни системи с долна тяга

Елегантното решение зад готварския плот

Освен богатата гама стенни и островни аспиратори, таванни аспиратори и вградени кухненски аспиратори, Miele са разработили смукателни системи с долна тяга за вграждане в работен плот.

Филтърни системи Miele за режим на рец. на въздуха

По-чист въздух, благод. на филтр. с активен въглен 

Рециркулационните аспиратори Miele са много ефективни при премахването на миризми. Това се осигурява от специален филтър с активен въглен, който надеждно абсорбира миризмите. След това чистият въздух се връща обратно в кухнята. Този процес е особено енергоспестяващ, тъй като, за разлика от режима на екстракция, няма загуба на топлина. За премахване на миризми, Miele предлага различни филтри с активен въглен, които осигуряват чист въздух по време на готвене. Изборът на филтри зависи от модела.

Аксесоари и почистващи продукти

Dunstabzugshauben Zubehör
Оригинални аксесоари Отиди в магазина Аксесоари
Dunstabzugshauben Pflegeprodukte