Перфектният партньор за готварските уреди на Miele

Класически – височина 14 cm, ширина 60 cm
Gourmet подгряващите чекмеджета се предлагат със средна височина. Те се съчетават отлично с компактни уреди с височина 45 cm, като например кафе машина, фурна за готвене на пара, комбинирана фурна с пара или комбинирана микровълнова фурна. Ниша с височина 60 cm може да се използва по най-добрия начин. За да Ви даде възможност за монтиране на тези чекмеджета с уреди с различни конструкции, Miele разработи различни конструкции за отлично вграждане във Вашите шкафове.
Много големи – височина 29 cm, ширина 60 cm
Високото 29 cm вградено Gourmet подгряващо чекмедже, най-голямото чекмедже, предлагано от Miele, е подходящо също за предварително затопляне на съдове. То се съчетава отлично с традиционна фурна с височина 60 cm в ниша с височина 88 cm. Това чекмедже също се предлага с две различни конструкции, за да се осигури уеднаквен външен вид във Вашата кухня. 
Компактни – височина 10 cm, ширина 60 cm
Системните чекмеджета и подгряващите чекмеджета за съдове се предлагат с тези размери от Miele. Съчетават се отлично с компактен уред с височина 35 cm, като например кафе машина Miele или фурна за готвене на пара Miele. Пасват идеално в ниша с височина 45 cm.
Цифри като пример за предимствата на продукта