Съдомиялни за вграждане

    Кой потребителски интерфейс предпочитате?

    Управление M Touch S
    Сензорни органи за управление: с помощта на управлението M Touch S Вие можете да превъртате и плъзгате през менютата и да избирате програми чрез икони – подобно на смартфон. Сензорният дисплей включва цялото съдържание на дисплея ясно и сбито. Този потребителски интерфейс е не само лесен за работа, неговият леко наклонен дисплей гарантира добра четливост. И не на последно място, екранът на дисплея е лесен за почистване.
    Сензорни органи за управление
    Когато изберете програма чрез сензорни органи за управление, на предния панел ясно се извежда широк набор от програми за директно избиране. Имената на програмите и допълнително съдържание се извеждат чрез ясен TFT дисплей с един ред.
    Дизайн
    Модерният външен вид в Obsidian black черно с висококачествена неръждаема стомана поставя специални акценти и се адаптира идеално към кухненската среда. В зависимост от модела се предлага и версия в Brilliant white бяло.
    Управление M Touch Vi
    Нашият нов дисплей M Touch Vi предлага максимално удобство: можете да избирате програми просто като докосвате или плъзгате големия TFT дисплей – удобство, което не може да изпитате с други напълно вградени съдомиялни.
    TFT дисплей
    Можете да избирате или сменяте програми на съдомиялната с докосване на символите върху предния панел – бързо и лесно. В много програми можете да влизате директно. Яркият TFT текстов дисплей с един ред осигурява лесна за четене информация. В зависимост от модела предният панел може да включва светещо лого на Miele.
    Цифри като пример за предимствата на продукта