Идеалното решение за вашата кухня

17 l отделение за готвене
Уредите с управление SideControl и отделение за готвене с обем 17 l са идеалното решение за по-малки кухненски ниши. Компактни и мощни, можете да ги използвате за затопляне на храна и напитки или приготвяне на закуски между основните хранения. На въртящата се плоча с диаметър 28 cm може да се постави чиния или няколко по-малки предмета като чаши.
26 l отделение за готвене
Ако няма ниша, в която да се постави вградената микровълнова фурна, идеалното решение е свободностоящ уред, който просто се поставя на работния плот. Уредът е с обем на отделението за готвене 26 l и 32 cm диаметър на въртящата се плоча, на която могат да се поставят чинии, купи или няколко малки съда.
46 l отделение за готвене
Обемисти ястия, като пиле или паста, могат да се приготвят до съвършенство в пространното отделение от неръждаема стомана на уредите с управление TopControls. Въртящата се плоча с диаметър 40 cm е особено многостранна, тъй като едновременно могат да се използват различни съдове за готвене или няколко съда, чаши или чинии. Приготвяне на храна в по-големи мащаби.
В зависимост от размерите на нишата Miele предлага микровълнови фурни с различни размери на отделението за готвене. Както за основно ястие, така и за бърза закуска!
Цифри като пример за предимствата на продукта